Thai - Shiatsu massage

Ons lichaam kan soms veel te verduren krijgen tijdens onze dagelijkse werkzaamheden. Bijvoorbeeld mensen met een drukke kantoorbaan kunnen last krijgen van pijn in de rug, schouders en/of nek. Een verkeerde werkhouding kan op den duur ook vervelende pijnklachten veroorzaken. In onze praktijk bieden wij een stevige Thai-Shiatsu massage in Oegstgeest aan om specifieke fysieke klachten te verlichten.

 

Effectieve verlichting van nek-en schouderklachten? Bij onze Thai – Shiatsu massage gaat de volle aandacht naar deze zones

Een momentje voor uzelf

Bij Oegstgeest Spa Massages & Rituals kan een ophoping van spanning in de schouderbladen en nek ook leiden tot pijnklachten in dit gebied. Deze pijn kan niet alleen vervelend zijn, maar ook uw bewegingsvrijheid beperken. Bovendien kunnen spierspanningen en verkrampingen in het bovenlichaam hoofdpijn veroorzaken. Onze Thai-Shiatsu massage in Oegstgeest richt zich specifiek op het losmaken van gespannen spieren in de rug, nek en schouders, en het bevorderen van de doorbloeding.

Bij deze massage ligt de nadruk op het verlichten van dagelijkse spanningen. De behandeling is gericht op de rug, nek en schouders, maar kan desgewenst worden uitgebreid met massages van de hoofdhuid, handen en/of voeten. In een sessie van 45 tot 120 minuten worden spierknopen losgemaakt en specifieke nek- en schouderklachten snel verlicht. Na de massage zullen uw spieren soepeler aanvoelen en zult u merken dat bewegen gemakkelijker gaat.

Onze nek- en schoudermassage kan goed worden gecombineerd met andere massages, bodyscrubs en lichaamspakkingen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 
 
 
×