Reiki massage

Bij een Reiki massage gaan diepe ontspanning en zelfgenezing hand in hand. Door handopleggingen worden de energiebanen gezuiverd en worden blokkades in het lichaam weggenomen. Het resultaat is een toename van energie, vermindering van lichamelijke spanning en stressvermindering. U kunt kiezen voor een op zichzelf staande Reiki behandeling of Reiki combineren met een op maat gemaakte massage.

Wat is Reiki precies?

Reiki is een holistische behandelmethode uit Japan die gebaseerd is op de energieoverdracht tussen therapeut en cliënt. Het woord Reiki betekent ‘Universele Energie’ en bestaat uit de Japanse woorden Rei (‘geest’ of ‘ziel’) en Ki (‘energie’ of ‘levenskracht’). De Reiki therapeut fungeert als doorgeefluik en gebruikt handopleggingen om de levensenergie te laten stromen, waardoor blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau worden opgeheven. Deze van oorsprong Japanse behandelwijze stimuleert en brengt uw zelfhelend vermogen in balans.

Reiki stimuleert het zelfhelend vermogen

Diepe ontspanning en herstel

Zowel lichamelijke als geestelijke problemen kunnen met Reiki behandeld worden. Reiki kan helpen bij verschillende fysieke kwalen, zoals hoofdpijn en maag- en darmklachten. Het kan ook helpen om negatieve patronen te doorbreken en de balans in het lichaam te herstellen. Onze Reiki massage is een combinatie van een Reiki behandeling en ontspanningsmassage, waardoor u volledig tot rust komt en tegelijkertijd profiteert van de helende werking van Reiki. Hieronder staan de belangrijkste voordelen van Reiki massage:

  • Vermindert spanning en stress
  • Brengt de geest tot rust
  • Stimuleert het zelfhelend vermogen
  • Helpt bij het loslaten van emoties
  • Versterkt de verbinding met uzelf

Maak kennis met de Reiki therapeut van Oegstgeest Spa

Bij Oegstgeest Spa Massages & Rituals verwelkomt onze Reiki therapeut u graag voor een massage. Met zijn handen maakt hij de energieblokkades ongedaan door extra energie door het lichaam te laten stromen. De energie die gebruikt wordt is niet de persoonlijke energie van de Reiki therapeut, maar energie uit de kosmos.

Reiki kan ook geboekt worden in combinatie met een massage op maat, zoals onze ontspanningsmassage.

×