Postnatale massage

Oegstgeest Spa biedt een postnatale massage aan, speciaal ontworpen voor vrouwen die een zwangerschap en bevalling hebben meegemaakt. Het lichaam ondergaat intense veranderingen tijdens deze periode en deze massage combineert ontspanning met gerichte aandacht voor spieren die spanning hebben opgelopen, zoals de rugspieren, bovenbenen, hamstrings en kuitspieren.

Uw lichaam verdient ontspanning & herstel

Na de bevalling is het lichaam nog aan het herstellen en de hormoonhuishouding is nog niet in balans. Dit, in combinatie met de zorg voor de pasgeboren baby, kan leiden tot vermoeidheid en pijnklachten. Bij Oegstgeest Spa bieden we daarom een postnatale massage aan die zich richt op het verlichten van deze klachten en het bevorderen van het herstel van het lichaam.

We beginnen met een intakegesprek om uw specifieke wensen te bespreken en op basis hiervan creëren we een massage op maat. De postnatale massage combineert zachte ontspanningstechnieken met stevigere massage gericht op de spieren die tijdens de zwangerschap onder spanning hebben gestaan, zoals de rugspieren, bovenbenen, hamstrings of kuitspieren.

De massage heeft verschillende voordelen voor uw lichaam en geest. Zo stimuleert het de bloedsomloop en bevordert het het fysieke herstel, brengt het hormoonklieren weer in balans en verbetert het de mentale gezondheid. Daarnaast kan de massage verlichting bieden bij lichamelijke klachten die kunnen ontstaan door borstvoeding en het dragen van de baby.

Bij Oegstgeest Spa vinden we het belangrijk dat u als moeder ook tijd neemt voor ontspanning en rust. Gun uzelf daarom een moment van ontspanning en boek een postnatale massage op maat.

De postnatale massage is goed voor de fysieke en mentale gezondheid.

×