Post-Covid Herstel Massage

Het Covid-19 virus heeft bij sommige mensen veel invloed op de mentale en fysieke gezondheid. Bepaalde klachten kunnen voor een langere tijd aanhouden. Denk hierbij aan vermoeidheid, kortademigheid, spierpijn/zwakte, hartkloppingen, aanhoudende verhoging en vergeetachtigheid. Oegstgeest Spa kan met behulp van een post-Covid massage helpen bij het herstel.

 

         Door een Post-Covid massage wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd

Een unieke aanpak voor iedereen!

De post-Covid klachten zijn uiteenlopend en iedereen verdient een unieke aanpak. Vandaar dat we bij deze massage een intakegesprek voeren, waarin de situatie in kaart wordt gebracht. Op basis van deze inzichten creëren wij een massage op maat.

Door een massage op maat wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd, waardoor u sneller herstelt. Daarnaast brengt het meer positieve effecten met zich mee:

  • De ontspanningsmassage helpt bij het ontspannen van de ademhalingsspier, waardoor het ademen makkelijker gaat.
  • Door een bindweefstel- of cuppingmassage wordt de vegetatieve balans genormaliseerd.
  • Het immuunsysteem wordt geactiveerd.
  • Door middel van de massage op maat en bewegingsadviezen worden de spieren versterkt.
  • Door bewegings- en leefstijladviezen wordt de vermoeidheid verminderd.
 

Naast de massage is er binnen Oegstgeest Spa ook ruimte voor lifestyle coaching. Hierbij bieden wij een traject op maat aan, waarin massage en coaching effectief met elkaar worden verbonden. Het herstel wordt namelijk beïnvloed door de leefstijl. Vandaar dat wij tijdens dit traject adviezen geven over een gezonde voeding, de juiste beweging en kijken naar uw dagelijkse routine & mentale gezondheid. Zodra al deze facetten in balans zijn, wordt het herstel gestimuleerd en worden de post-Covid klachten minder.

Heeft u Covid-19 gehad en herkent u bovenstaande klachten? Oegstgeest Spa helpt bij het herstel.

 
×