Lomi lomi massage

Bij onze Lomi lomi massage wordt het beste van een zachte ontspanningsmassage en lichte deep tissue massage gecombineerd. De massage is gericht op het voelen en laten stromen van uw energie. Pijnlijke spierknopen en blokkades in het lichaam worden opgeheven, waardoor u zich beter voelt in uw lichaam en geest.

 

De Lomi lomi massage is helend voor lichaam en geest

Een momentje voor uzelf

De Lomi Lomi massage is een traditionele massagetechniek die oorspronkelijk uit Hawaii komt. Al eeuwenlang wordt deze massage uitgevoerd en door elke generatie is er een eigen draai aan gegeven. De massage bestaat uit lange, vloeiende strijkingen met handen, onderarmen en ellebogen en er bestaan zelfs varianten waarbij er met stokken, stenen of schelpen wordt gewerkt. De massagetechnieken van Lomi Lomi zijn geïnspireerd door de bewegingen en ritmes van de natuur, zoals de oceaangolven aan de kust van Hawaii.

Tijdens de Lomi Lomi massage wordt er aandacht besteed aan het openen van energiekanalen in het lichaam, zodat blokkades kunnen worden opgeheven en de energie kan stromen. De vloeiende, golvende strijkingen spoelen als het ware spanningen en negatieve emoties weg en zorgen voor meer balans. Het resultaat is een energetische massage die zorgt voor complete lichaamsontspanning. Onze Lomi Lomi massage voelt zacht, ontspannend en meditatief aan. Als u op zoek bent naar een meer stevige massage, dan is onze bindweefselmassage wellicht iets voor u.

Kortom, de Lomi Lomi massage is een combinatie van verschillende stijlen die zorgen voor goede lichaamsontspanning. Met de toevoeging van energiewerk en flow wordt er een extra laag van diepere ontspanning toegevoegd, waardoor uw energie meer voelbaar wordt en gaat stromen!

×