Koppel massage

Bij de Koppel massage worden beide partners individueel gemasseerd, zonder dat ze elkaar hoeven te verlaten. U kunt kiezen uit ons aanbod van massages, waaronder Lomi Lomi of de haptonomische (zwangerschaps)massage. Dit is een unieke ervaring die u samen met uw partner kunt beleven.

 

Heerlijk ontspannen én samen ontdekken

Bij onze koppel massage gaat het niet om een standaard duo massage, waarbij beide partners tegelijkertijd gemasseerd worden. In plaats daarvan worden u en uw partner individueel gemasseerd, wat een unieke situatie creëert waarin ontspanning en coaching samenkomen. Tijdens de massage wordt de andere partner geleidelijk betrokken en gevraagd te voelen hoe er aangeraakt en gemasseerd wordt, terwijl er feedback gegeven wordt om meer voelend naar elkaar te zijn en de verbinding te versterken. Dit alles maakt de Koppel massage tot een bijzondere ervaring.

In onze kleinschalige massagepraktijk in Oegstgeest is de koppel massage een ware hands-on behandeling. Het is een ideale keuze voor stellen die graag de kunst van het masseren willen leren om ook thuis de perfecte massage te geven. Tijdens de sessie ontvangt u zelf een heerlijke massage van onze masseur en krijgt u tips en tricks om uw massagevaardigheden uit te breiden en uw voelend vermogen naar elkaar te verbeteren.

Een mix van relatie coaching/voelend communiceren en ultiem ontspannen met de 4-handen massage

Unieke 4-handen massage

Tijdens het tweede deel van de massage ontstaat er een unieke samenwerking tussen de partner en de masseur. Hierbij wordt ultieme ontspanning gecombineerd met de uitdaging om controle los te laten, zodat er overgave en genot kan ontstaan. De gemasseerde ontvangt een op maat gemaakte professionele 4-handen massage van zowel de partner als de masseur.

Voor de Koppel-Coaching massage betaalt u €145,- voor een sessie van 120 minuten, waarbij één masseur aanwezig is.

Massagetechnieken

Bij ons is het mogelijk dat jullie beiden een andere massage kiezen die past bij jullie persoonlijke behoeften en wensen. We bieden verschillende massages aan die zowel ontspanning van lichaam en geest kunnen bieden als ook kunnen helpen bij het verlichten van lichamelijke klachten. Waar de ene persoon zich prettig voelt bij lange strelingen en lichte druk, heeft de ander wellicht meer baat bij een stevige bindweefselmassage. Als jullie samen in verwachting zijn van een kindje, is onze Koppel massage een extra aanrader. Deze massage kan namelijk extra bijzonder en verbindend zijn voor jullie beiden!

 

Boek onze massage workshop

Altijd al uw massage vaardigheden willen verbeteren? Oegstgeest Spa Massages & Rituals geeft een speciale massage workshop voor kleine groepen (maximaal 3 personen). U krijgt een introductie van de verschillende massagetechnieken en ervaart wat aangeraakt worden met u doet. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de basisprincipes- en technieken van massage. Door te rouleren komt ieder aan de beurt in de rol van gever, ontvanger en waarnemer. De focus ligt vooral op het doen. Dit is immers de beste manier om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Tevens komen de beginselen van Haptonomie aan bod; voelend en duidelijker communiceren, wat weer versterkend werkt in de vriendschap.

×