Kashmir massage

Met zachte aanrakingen als belangrijkste kenmerk, is de Kashmir massage een intuïtieve en meditatieve massage die diepe ontspanning biedt. Het kan u helpen om meer in contact te komen met uzelf en heeft een emotioneel helende werking.

 

De yoga van aanraking

De Kashmir massage, ook wel bekend als ‘de yoga van aanraking’, deelt veel overeenkomsten met yoga omdat het gaat om zelfverbinding en geestelijke bewustwording. Deze massagevorm is afkomstig uit de Kashmirische Tantra traditie en wordt gebruikt om grenzen te verkennen en energie vrijelijk te laten stromen. Het heeft een meer spirituele benadering dan andere bekende massagevormen. Tijdens de Kashmirische Massage staat het genieten en het volledig overgeven centraal, er wordt niet gewerkt naar een specifiek doel zoals bijvoorbeeld bij een bindweefselmassage. Zowel de masseur als de ontvanger worden geleid door hun adembeweging en het is als het ware een reis naar het innerlijke zelf.

De Kashmir Massage, ook wel Tandava massage genoemd, omvat een volledige lichaamsmassage met zachte aanrakingen en er is veel aandacht voor interactie, energie stroming en flow.

Voor een vergelijkbare, maar toegankelijkere ervaring, raden we onze Lomi Lomi massage aan. Benieuwd naar ons gehele aanbod? Kijk gerust even rond.

De Kashmir massage is een intieme verbinding met uzelf

Unieke 4-handen massage

In het tweede deel van de massage ontstaat een bijzondere samenwerking. Dit onderdeel biedt ultieme ontspanning en uitdaging om controle los te laten; overgave en genieten. De gemasseerde ontvangt een professionele 4-handen massage op maat van de partner en de masseur.

Koppel-Coaching massage: €145.- per 120minuten (1 masseur)

Breng uw lichaam en emotie weer in balans

Heeft u last van uw nek, schouders of rug en bent u op zoek naar een stevige bindweefselmassage? Of wilt u juist ontspannen en extra aandacht besteden aan uw voeten en hoofd? Bij Oegstgeest Spa Massages & Rituals krijgt u een op maat gemaakte massage met de ideale mix van ontspanning, flow en variërende druk. Maak gemakkelijk online een afspraak via WhatsApp, of bel of mail ons voor meer informatie en een kennismaking!

 
×