Coaching massage voor ontspanning en energie

Het combineren van coaching en massage lijkt misschien onlogisch, maar de praktijk wijst uit dat het een krachtige combinatie kan zijn. Door deze combinatie kunnen blokkades in het lichaam sneller worden opgeheven, wat kan bijdragen aan het terugbrengen van de balans in uw leven. Voordat de massage begint, zal er een intakegesprek plaatsvinden of zal er iets meer tijd worden genomen om de massage af te stemmen op uw behoeften.

Een afgestemde haptonomische-, sport- en diepweefsel- massage in één voor sneller herstel

Optimaal herstel met een coaching massage op maat​

Onze coaching massage in Oegstgeest is een haptonomische-, sport- en diepweefsel- massage in één. Hierbij is ruimte voor gesprek en afstemming over wat voelbaar wordt tijdens de massage. Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Door deze verbinding staan klachten en symptomen vaak niet op zichzelf. Voor een gezond lichaam en geest moeten alle verschillende componenten in evenwicht zijn.

Bij de coaching massage (op basis van haptonomie) gaan we dan ook een stapje verder dan druk uitoefenen op de pijnlijke plekken. Samen gaan we op zoek naar de dieperliggende oorzaak van de fysieke of psychische klachten. Tijdens de massage leggen we een link naar het dagelijks leven en uw levensstijl, die een grote invloed kunnen hebben op uw lichamelijke en geestelijke welzijn. Door deze holistische benadering wordt de coaching massage gezien als een therapeutische massage, gericht op het verlichten van pijnlijke spieren, drukpunten én ontwikkelingsmogelijkheden.

×