Cees' signature massage

Voor een unieke beleving bieden wij onze eigen signature massage, gecreëerd door Cees de Vries, oprichter van Oegstgeest Spa Massages & Rituals. Deze massage is een aanrader voor iedereen die uit zijn comfort zone wil stappen en zoekt naar maximale ontspanning.

 

Ervaar verschillende massage stijlen

De Cees’ signature massage is een combinatie van diverse massagestijlen, waaronder de flow ontspanningsmassage (Lomi Lomi), Thai-Shiatsu deep tissue massage, Kashmir- en haptonomische massage. Bij veel van onze massages zijn elementen van haptonomie, de ‘leer van het voelen’, terug te vinden. Een haptonomische massage bevordert het bewustzijn van het lichaam en werkt ontspannend.

Tijdens een uitgebreide sessie maakt u kennis met verschillende massagevormen uit zowel de westerse wereld als daarbuiten. Deze sessie is ideaal voor mensen die willen ontdekken welke massagevorm het beste bij hen past of voor wie iets nieuws wil ervaren. Door het toepassen van diverse technieken worden al uw zintuigen geprikkeld en zorgt de masseur of masseuse in Oegstgeest voor een verrijking van lichaam en geest.

Wilt u een massage die uitdagender is dan de ‘klassieke’ Zweedse versie? Ervaar Cees’ signature massage.

Persoonlijke afstemming

Ondanks dat een zogeheten signature dish in een restaurant altijd hetzelfde is, is Cees’ signature massage nooit identiek. Verwacht een persoonlijke afgestemde massage die past bij waar uw lichaam op dat moment behoefte aan heeft. De masseur of masseuse zorgt voor een harmonieuze mix van energie- werk, flow, diepere ontspanning en afgestemde stevige drukpunten.

Cees’ signature massage is te boeken vanaf 75 minuten tot 120 minuten. 

Over masseur Cees

Cees is fulltime masseur, leefstijlcoach en haptonoom.  Zijn haptonomische achtergrond is dan ook zeer kenmerkend voor zijn massage. Voelend en afstemmende drukpunten, wat ontspannend werkt. Tegenover zijn stevige massagestijl staat ook zachte druk, energie-werk voor stromende flow voor meer energie, overgave en loslaten van spanning. Hier komt ook de haptonomische/ tantrische achtergrond van Cees naar voren. De verschillende achtergronden en ruime ervaring als fulltime masseur maken dat Cees zijn eigen ‘signature’ massage heeft.  Een mooie afgestemde massage op maat.

×