Bindweefselmassage voor betere huidconditie

Om een jongere huid te krijgen, hoeft u geen bezoek te brengen aan een cosmetisch arts. Een bindweefselmassage is namelijk dé ideale manier om de huidconditie te verbeteren. Bij deze massage wordt de huidlaag tussen de spieren en de huid aangepakt, waardoor u kunt profiteren van vele gunstige effecten op de huidstructuur. Verwacht een stevige massage die de huidconditie kan verbeteren en laat uzelf verwennen bij uw favoriete spa of schoonheidssalon.

 

Wat kan ik verwachten van een bindweefselmassage?

Bij een bindweefselmassage wordt er een intensieve massage uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen. Door middel van langzame en gevariëerde effleurages (strijkingen) en druktechnieken op het gehele lichaam, wordt uw huid aangezet tot vernieuwing. De massage stimuleert de doorbloeding en activeert de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid op natuurlijke wijze verstevigd. Om uw huid perfect zacht en gehydrateerd te maken, kunt u de massage combineren met een lichaamspakking of body scrub. In onze praktijk heeft u de keuze uit diverse soorten body wraps, waaronder chocola of een gel op basis van zeewier. Laat uzelf verwennen en ontdek zelf de voordelen van een bindweefselmassage in onze praktijk.

 

Geef uw huid een beauty-boost met een intensieve bindweefselmassage

Een ware oppepper van uw lichaam

Een bindweefselmassage voor het lichaam heeft een groot aantal voordelen. De massage kan zowel preventief als bij huidproblemen worden ingezet. Met deze massagevorm worden de volgende gunstige effecten bereikt:

  • Betere doorbloeding;
  • Stimulering van de celvernieuwing;
  • Vermindering van littekens en fijne lijntjes;
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint;
  • Versteviging van de huid en vermindering van cellulite.
 

Na de behandeling voelen uw spieren een stuk soepeler aan. Voor zichtbaar huidverbeterende resultaten zijn echter meer behandelingen nodig. De bindweefselmassage geeft in kuurvorm van circa 5 tot 12 behandelingen het beste effect.

Wist u dat cupping ook een populaire massagevorm is om verklevingen en cellulite aan te pakken? Bij deze techniek worden warme cups gebruikt die vacuüm zuigen op de huid om zo de spieren los te masseren. Benieuwd? Lees hier meer over onze cupping massage.

Bindweefselmassage voor uw gezicht

Bij de bindweefselmassage kan niet alleen het hele lichaam, maar ook het gezicht worden behandeld. Tijdens deze massage worden de gezichtsspieren stevig aangepakt, waardoor verklevingen worden losgemaakt en afvalstoffen effectief worden afgevoerd. Op deze manier wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht is een egale teint en een stralend gelaat. Daarom wordt deze gezichtsmassage ook wel beschouwd als een anti-aging behandeling.

×