Bedrijfsmassage

Het inhuren van een professionele masseur door bedrijven om het personeel gezond en fit te houden, wordt steeds populairder. Het is een waardevolle investering met een doeltreffend karakter. Regelmatige bedrijfsmassages verminderen ziekteverzuim en zorgen voor gemotiveerde medewerkers. Naast massages in de eigen praktijk biedt Oegstgeest Spa Massages & Rituals ook massages op locatie aan. Dit is ideaal als onderdeel van een corporate wellness programma.

Massage op locatie voor ieder bedrijf​

Bedrijfsmassages zijn geschikt voor vrijwel elk bedrijf en met name aan te bevelen bij langdurige en eenzijdige belasting, zoals computerwerk. Een regelmatige massage kan helpen bij het verminderen van nek-, rug- en schouderklachten en kan ook preventief werken om dergelijke klachten te voorkomen. Door een massage tijdens werktijd te plannen, bijvoorbeeld tussen taken door of na de lunchpauze, creëert u een rustmoment voor uw werknemers. Na de massage zijn zij weer energiek en ontspannen om hun werkzaamheden voort te zetten.

 

Voordelen van massage op het werk​​

Een massage op de werkvloer kent vele voordelen. Zo levert een bedrijfsmassage een belangrijke bijdrage aan de vitaliteit en werkbeleving van de werknemers. Niet gek dus dat steeds meer ondernemingen hun werknemers belonen met een heerlijke massage na een drukke periode of na het behalen van een target. Bovendien zijn massages op het werk een erkende ARBO maatregel en daardoor fiscaal aantrekkelijk. Alle voordelen van een bedrijfsmassage op een rij:

 • Vermindert de werkstress;
 • Voorkomt RSI-klachten;
 • Preventie van werkgerelateerde klachten en uitval;
 • Een goede werksfeer en verbetering van bedrijfsimago;
 • Bevordering van de productiviteit en creativiteit;
 • Werkgevers profiteren van fiscaal voordeel.

Kies voor een abonnement op bedrijfsmassages

Een bedrijfsmassage op locatie kan zowel preventief als therapeutisch worden ingezet om werkgerelateerde klachten te verminderen. Het aanbieden van massages tijdens werktijd wordt bovendien gezien als aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Bij Oegstgeest Spa Massages & Rituals bieden wij een zakelijk abonnement aan voor bedrijven in Oegstgeest en omgeving, waarbij u als werkgever kunt kiezen uit verschillende massages, waaronder onze op maat gemaakte bindweefsel- of ontspanningsmassage. Houd er rekening mee dat de hot stone massage om praktische redenen niet beschikbaar is als optie.

 
Bedrijfsmassages hebben een positief effect op de gezondheid en arbeidsbeleving uw medewerkers

Onze werkwijze

Het team van Oegstgeest Spa Massages & Rituals bestaat uit gekwalificeerde masseurs die betrokken zijn en zich richten op wat het lichaam nodig heeft. Wij komen naar uw bedrijfspand met alle benodigdheden, inclusief handdoeken, olie en een mobiele massagetafel. Zo hoeft u als werkgever zich geen zorgen te maken. In overleg met u stemmen we de duur en het type massage af. Het liefst vinden de massages plaats in een aparte ruimte.

Voordat we beginnen met de massage vragen we aan de medewerker of hij of zij comfortabel is om de bovenkleding uit te trekken. Als dit niet het geval is, bieden we een fijne stoelmassage waarbij de kleding aangehouden kan worden.

Bedrijfsmassage kosten

Een massage op de werkvloer biedt diverse voordelen. Zo kan een bedrijfsmassage bijdragen aan de vitaliteit en werkbeleving van werknemers. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer bedrijven hun medewerkers belonen met een ontspannende massage na een drukke periode of na het behalen van doelstellingen. Daarnaast zijn massages op het werk een erkende maatregel om arbeidsgerelateerde gezondheidsklachten te voorkomen en zijn ze daarom fiscaal aantrekkelijk. Hieronder staan alle voordelen van een bedrijfsmassage op een rij:

 • Vermindert werkstress
 • Voorkomt RSI-klachten
 • Voorkomt arbeidsgerelateerde klachten en verzuim
 • Creëert een goede werksfeer en verbetert het bedrijfsimago
 • Bevordert de productiviteit en creativiteit
 • Werkgevers kunnen profiteren van fiscaal voordeel.
×